30 Mart 2013 Cumartesi

MEL GİBSON'A YAPILAN YAHUDİ TACİZİ

Cesur yürekmişsin gerçekten Mel Gibson.Çektiğin film kadar gerçekmişsin be kardeşim.
Adam İsanın Çilesi filmiyle yahudilerin kıçına battı.Ardından sarfettiği siyonist karşıtı sözler ile fişi çekildi.
''Dünyada ki tüm savaşların nedeni yahudilerdir'' diyince çizdiler bu cesur aktörü.
Filistini dünyanın gözü önünde doğrayan israil Mel Gibsonımı susturamayacak.Satılmış medya da bu ırkçı yahudilere bir güzel destek verince güzelim aktörün  boğazını sıkıp attılar.
Kim siyonizm hakkında konuşsa susturulup,başına bir güzel çorap örülüyor.Özel hayatı deşifre edilip kamuoyunda utandırılıyor.Ve kıçına tekmeyi basıp gönderiyorlar.
Müslümanlara terörist damgası vuran yahudiler terörizmin kitabını yazacak kıvama geldiler.Bu işi öyle abarttılarki onlara danışmadan film çekilemeyecek hale getirdiler hollywood sektörünü.Amerikayı yahudiler yönetiyor.Storm is coming kardeşim.Uyumaya devam edin dallamalar.Oscarda kırmızı halıdaki götleri izleyen sığırlar bu fırtına sizi fena çarpacak.

4 yorum:

  1. merhaba senin kadın olduğunu öğrenince asılayım dedim başlıyorum;
    seninle konuşalım agresif melek yan tarafa msn adresini bırak iki gün sonra oradayım seninle derin konular konuşabiliriz.. fikir ve bilgi alışverişi..tabiki bende sahte bir hotmail hesabi ile seninle görüşürüm..

    YanıtlaSil
  2. Adsız alkolik grupları gibi adsız orospu çocukları gruplarıda oluştu internet sayesinden.ne dersin haksızmıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. skala üzerinde kendini yanlış yerde konumlandırmışsın, agresif melekten ziyade az agresif şeytan tayfına daha yakın gibisin.. coşkun ergen ve hatta sette oğlan, nette ise o ne lan ne biçim bayan tiplerden olmayasın... hehehe :)

      Sil
  3. valla sende ibne olmaya çalışan ama bunu yapamadığı için nette bana saran bir tipe benziyorsun.

    YanıtlaSil