14 Şubat 2013 Perşembe

Gelmiş Geçmiş En Zırva Kişisel Gelişim Teknikleri Top 10 Listesi

Üzgün,süzgün,çaresiz,bitkin yolculara merhaba;

Bugün gözüme ilişen bir tabela bana bu yazı için ilham oldu.Aynen şu yazıyordu koca tabelada;Medyumunuz-Yaşam koçluğu yapılır.İçeri dalıp --senin eben güzelmiydi? demek isterdim.

Hadi listeye gözatalım.Güzelleşelim.

1-KUANTUM KOÇLUĞU.
Bunun yanında birde ''kuantum kodlama vardır.Ve kuantum nefes koçu,kuantum dallaması diye gidiyor''
2-MELEK KOÇLUĞU.
Yan dalları;Uzaktan melek bağlantıları uyumlaması,baş melek mikail enerjisine uyumlanma.Daha var ama yazamıyacağım asabım bozuluyor.
3-AİLE DİZİMİ TERAPİSİ.
Bu saçmalamakta kendini aşmış yöntemin açılımı şudur;Bu teknik aile köklerinize yapılan spiritüel bir yolculuktur.Geçmiş aile köklerinizdeki sorunları çözerek şimdiki zamanınızı iyleştirir.Örnek;geçmişte manyak bir akrabanız varsa sizde şimdi manyaksınız.O manyağın enerjisini temizleyerek sizin bu hayatınızdaki manyamış halinizi düzeltirler..miş.miş.Bu terapi yasalsa bende şizofreni bir hastalık değildir derim o zaman.
4-REGRESYON. (Geçmiş yaşamı şifalandırma).
Bu teknik reenkarnasyona girdiği için üzerine iki sayfalık bir yazı yazabilirim.Varlığı yada yokluğu bilimsel olarak ispatlanmamış,dinende kesinlikle rededilen bu kavramın terapisi olurmu? Hadi olur diyelim.Hadi reenkarnasyon var diyelim.Peki dünyaya bizi defalarca getiren ilahi gücün geçmiş yaşamımızın şimdiki hayatımıza etki etmemesi için zihnimize bir filtre koymaması salakça olmazmı? Önceki hayatımda yanarak ölmüş olmamın bu hayatımda sürünen bir ruh halinde gezmeme sebep olması,benim tekamülümün içine etmezmi?Kısacası aile dizimi zımbırtısı neyse bu da odur.
5-MOR ALEV,GÜMÜŞ MOR ALEV,ALTIN GÜMÜŞ MOR ALEV ENERJİSİ UYUMLAMASI.
Ha siktirrrr dedirtecek bir şeydir.Açılımına bakalım ve biraz daha şok geçirelim;Yükselmiş üstad Saint Germain tarafından yeniden ortaya koyulmuştur.Tanrı bilincinin yedinci ışınıdır.Hayatımızdaki bencillikleri aşabilecek erdemi bize kazandırır.Bu bilgileri bize ulaşması için kanallık eden hıyarın adıda Hair des melchizedek miş.John armitage olarakta tanınırmış zatialileri.Bu alev bizim geçmiş yaşam kayıtlarımızı silerek bizi özgürleştirirmiş.Bu alev ve kont benim mantık sınırlarımı aşıyor,daha fazla yazamayacağım çünkü direkt psikopata bağlarım.O alev size girsin.
6-REİKİ.
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir tekniktir.Kokana bir grup kadının bir araya gelip --ayolll reiki vererek yaptım beakkkk kurabiyeme dediği reiki,sevgi,ışık toplantıları yeterlidir benim için.Bu teknikte mistik öğretiler çerçevesinde içine ışık kaçmış rehberlerin(!) para karşılığında sattığı ucuz bir malzemedir.Tehlikelidir.
7-SEDONA.
Bu metodu anlayabilmek evrenin sırrını çözmekle eşdeğerdir.Kitabıda,anında mantar gibi türeyen sözde eğitmenleride size der ki;Sedona Yöntemi, size, acı veren, istenmeyen, olumsuz duyguları anında serbest bırakmayı öğreten; eşsiz, sade, öğrenmesi kolay ve çok güçlü bir araçtır. Sedona Yöntemi, serbest bırakmayla ilgilidir… Serbest bırakma, herkesin sahip olduğu doğal bir yetenektir, ancak çok az kişi bunu bilinçli ve sürekli olarak kullanmayı bilir.
Bu cici açıklama sizi yanıltmasın.Yöntemi uygulamak,anlamak mümkün değildir.Kendi kendini bloke eden cümleler içerir.Gizemli ve özel bir şifre ile yazılmış gibidir.Ürkütücüdür.Bunu anlayabilmeniz için saati 100 tl ye size bunu öğreteceğini vaat edenler de hiç bir bok anlamamıştır.Bir efsanedir.
8-EFT .
9-ESMA-ÜL HÜSNA RUHSAL OKUMA UYGULAYICILIK PROGRAMI.
Duygularımı ifade edemeyecek kadar dumur olmuş haldeyim.Programın sonunda sertifika verilmeside ayrıca acı verici.Çarpılmıştır lan bunlar.
10-NEFES İLE BOLLUK BEREKET ÇALIŞMASI-HOLOTERAPİ
Sizin ebenizde holoterapi yapardı dimi? Bilimsellikten uzak bir para tuzağıdır kendileri.Holo,molo hepsi hikayedir.

Güncel top 10 listemiz...Agresif Melek gururla sundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder