28 Şubat 2013 Perşembe

YENİ ÇAĞ POZİTİF DÜŞÜNCE ÖĞRETİSİNİN GERÇEK AMACININ SİZİ BİR ROBOTA ÇEVİRMEK OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ?



Bugün osho ve oshonun uzantıları olan bazı uzman kesilenlerin ego yalanlarını yazacaktım.Lakin kafamı kurcalayan önemli bir konu var.Ve bu yazıma ilham olan birde film var.Equilibrium http://www.ffullhdfilmizle.com/equilibrium-turkce-full-hd-izle.html/7 (Filme 7. parttan başlayın.Yükleyen arkadaş ilginçmiş.)
Kısaca konusu;Dünyanın sonunu getiren şeyin insan duyguları olduğunu savunan faşist sistem 3. dünya savaşı sonrası insanların hiç bir duyguyu hissetmemesini sağlayan prozium adlı ilacı almalarını zorunlu kılar.Gerisini izleyin bir zahmet.

Bizdeki proziumda şu sıralar kişisel gelişim hortlakları.Bilinçli ve bilinçsiz olarak ikiye ayrılıyorlar.Bilinçli olanları açık ve net bir şekilde şeytana hizmet ediyor.Konumuza dönelim;
Bu oshocuların (oshocu dememin sebebi her ne ad altında olursa olsun hepsi o sakallı zombinin yolundan gidiyor)en büyük silahı şudur;evren senin duygularınla hareket eder.Duygun neyse onu yaşarsın.Sen pozitif olursan pozitif şeyleri hayatına çekersin derler.Ama negatifsen her kötü olay gelir seni bulur der ve seni bir güzel kıskaca alırlar.

Bu güçlü,sözsel bir hipnozdur.Seni o an yakalar.Eyvah dersin yaşadıklarımın sebebi benim.Çünkü kötü düşünüyorum.Çok karamsarım.O yüzden sürünüyorum...gibi düşünceler beyninizi kemirir durur.
İşte bu büyük bir tuzaktır.Olumlu düşünmek uğruna sevdiklerinizin sorunlarını dinlemek bile sizi ürkütür.Çünkü ne demişti oshocular hatırlayalım;evren enerjidir.Negatif enerjiler sizi aşağı çeker ve siz pozitif düşünceden uzaklaşınca evrene vereceğiniz sinyaller negatif olur.Bu da hayatınızın kötü olmasına sebep olur.Hastalanırsınız,boşanırsınız,kaza geçirirsiniz,,işte insana dair tüm korkuları sıralarlar.Tetikleyici unsurları korkudur.Siz korkularınızdan kurtulmak için onların kapısını çalarsınız ama onlar sizi yine korkutarak umut vaat ederler.

Buraya dikkat!!! 
Evrene verdiğin sinyal hayatını belirler olayını öyle bir abartırlar ki size herhangi bir sosyal yardım kuruluşuna üye olmayı,savaşa hayır diyen bir topluluğu desteklemeyi bile korkutucu gösterirler.Çünkü bu tip oluşumların NEGATİF ENERJİYİ DAHA ÇOK BESLEDİĞİ YALANINI size bir güzel yuttururlar.
Fakirlere yardım eden bir kuruluşu desteklemenin fakir enerjisini size çekeceğini söylerler.
Kimsesiz çocuklara yardım etmek istersiniz bununda dünyadaki kimsesiz çocuk enerjisini artıracağını söylerler.

Kimsesiz çocuk enerjsidemi var yav?
Var var.Hani evren enerji ya bizde enerjiyiz ya ondan şekerim.
KENDİNİZE GELİN.Tüm bunların amacı sizi duygusuz,tepkisiz yapmak.Aptallaştırmak.Robotlaştırmak.Dünyayı kan,açlık götürürken susmanızı sağlamak.Suriye,libya,filistin,ırak,afrika,ülkemde ki şehitler daha sayayımmı?

Bir parantez açayım,akşam haberlerinde cudi dağındaki şehitleri ve ailelerinin feryadını izledikten hemen sonra şampuan reklamında hop hop hoplayan kızları izliyoruz.Yemeğimizi yerken allah rahmet eylesin diyip şampuan reklamındaki saçlara ve kıçlara bakıyoruz.Yeni çağ insanı olarak sosyal medyada iletilerimizi bayraklar süslüyor,kimimiz küfür ediyor,kimimiz dua ediyor vs..Ve gidip uyuyoruz.Yorum yapmıyorum.Sadece parantez açtım.

Filmi izlemenizi öneririm.Oshodan ve türevlerinden bir an olsun uzaklaşıp filme bir bakın.

Bizi biz yapan duygularımızdır.Ne ekersek onu biçeriz.Eski bir sözdür ama üstüne daha iyi bir söz söylenmemiştir.Farkında ol..dan daha açıklayıcıdır.Sürekli gülümseyerek gezmek,ya da olaylara amannn negatif enerji bana gelmesin diyerek tepkisiz kalmak hayatınızı daha güzel yapmaz.Asıl sorgulamanız gereken sistemdir.Sistem boktan kardeşim.Birileri dünyanın kaymağını yerken sizin aç kalmanızın nedeni sistemdir.Kozmik enerjilerin sana akmaması yada bilinçaltındaki para korkun falan hikayedir.Kadın-erkek ilişkilerine girmek dahi istemiyorum.Çünkü oda çarpık sistemin getirisidir.Dünyayı yönetenler hayatımızın ağzına sıçıyorken hangi enerjiden bahsediyorsunuz?

Bu kadar mutsuz,huzursuz,parasız ve korku halinde yaşamanızın nedeni enerjiler yada düşünceleriniz,duygularınız değil insan yaşamına değer vermeyen dünya düzenidir.Siz olumlu düşünce hipnozu altında salak salak gezerken onlar dünyayı daha kötü bir yer haline getiriyorlar.Umarım anlatabilmişimdir.







17 yorum:

  1. blogunu makyavelden buldum güzel iş çıkarmışsın film tavsiyesi için sağol ilk partını izledim sayılır..

    YanıtlaSil
  2. filmi izlemeni şiddetle öneririm arkadaşım.kişisel gelişimdeki iblisler en az filmlerdeki,müzik videolarındaki gizli bilinçaltı mesajları kadar tehlikeliler.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Her şeye karşı ama her şeye karşı tepkilisin. güncel olaylar olsun olmayanlar olsun. hep aaa şu x kötü ıyyyyyyy salaksın şu y cok zavallı tribinde bi ergen gibisin. çok biliyor değilsin sadece her şeyin alltında sende güçlü bi mualefet olma isteği var. bi şeylere karşı içinde sindirememiş gibisin. ve sonra bi şeyleri incelemeye başlıyorsun. çünkü her dakika her şeye herkese karşı içinde oluşan mualefet olma duygusu var.bunun seni çok mutlu ettiğini mi sanıyorsun bilmiyorum ama aşağılık komkleksi gibi ciddi bir hastalık gibi geliyor bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili adsız yavşağı eminim sende şu herşey enerji,evrenden torpillisiniz diye ortalıkta gezen hıyarlardan birisin.İkimiz çok uzak uçlarda düşünüyoruz ve senden farklı düşünmek çok onur verici bebeğim.

      dip not:1sene sonra yorumlara bakmak ve küfür etmek çok hoş :D

      Sil
    2. ne çok ön yargılısınız hemen de hükmü koyarsınız. Aşağılık kompleksli dediğiniz varlığı ne kadar tanıyorsunuz. Bir başka varlık hakkında tanımadan yorumda bulunmanız bende de açıkçası sizin hakkınızda negatif yorumda bulunmama yol açtı.

      Sil
  5. We're a group of volunteers and starting a brand new
    scheme in our community. Your website provided us with helpful info to work on.
    You've performed a formidable process and our whole neighborhood might
    be grateful to you.

    Feel free to surf to my web site: voyance gratuite

    YanıtlaSil
  6. Okurken çok güldüm. Ne kadar yanlış anlamışsın kişisel gelişimi. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun.
    1- Hiçbir kişisel gelişim kitabında "Kimsesiz çocuklardan, fakirlerden uzak durun" demez. Tam tersine ne kadar çok verirseniz, onun kat kat fazlasını alırsınız der.
    2- Hiçbir kişisel gelişim kitabında hastalardan uzak durun demez. Tam tersine derdi olan insanları anlamaya çalışın der. Çünkü o kişiden bir parçada sizin içinizde var.
    3- Kişisel gelişim kitapları sadece ve sadece negatif enerji yayan insanlardan uzak durun der. Mesela sende de negatif enerji varlığı görülüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar güzel haddimi vericekken son cümlede mala bağlamak nedir? Negatif enerji varlığı nedir? ve sende onu görecek g.. pardon potansiyel varmı ki? Birinizde beni şaşırtın be hepinizmı aynısınız.namaste cinim :)

      Sil
  7. Bir soru sorucam izninle,ailenle aran nasıl?

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Kuantum fiZiği çift yarık deneyi falan azıcık arastır arkadasım,negatif girdabı güçlüdür cok sevnemeye bak içinden cıkamazsın

    YanıtlaSil
  10. Kimsesiz cocuk enerjısı,fakirlere yardım etmeyın falan 10 senedir bu işlerle ilgili yerlere gider gelirim 1 kere boyle bişey duymadım😅

    YanıtlaSil
  11. Yazık o 10 seneye.O tarz yerlere gideceğine kimsesiz çocuklara gidip gönüllü yardım et.Aşkla kal conim :)

    YanıtlaSil
  12. kar küreyici filmini de izlemenizi öneririm...

    YanıtlaSil
  13. sen hala yaşıyor musun ? yerimlerimde denk geldim :D

    YanıtlaSil