10 Nisan 2013 Çarşamba

Gelişmiş ülke sıfatında ki ülkeler dünyayı gelişmişlik adı altında sömürüyor,öldürüyor.

Gelişmiş ülke ne demektir?

Günümüzde bunun cevabı;uzaya anlamsız seyahatler yaparak eli boş dönmek yada öyleymiş gibi göstermek,uzaylılar var diyip diyip hiç bir uzaylı gelipte varım ben lan işte buradayım demediği halde inatla var onlar,sesleri geliyor duyuyoruz,satürnden osuruk sesleri geldi demek,onlarla ısrarla medyumik iletişime geçmek ve bunun üzerine kitap yazıp konferans vermek,eşcinsel sapkın evlilikleri destelemek,kadın-erkek ilişkilerinin boka sardığı,özgür seks yapan,bağımsız ama her gün intihar etmek isteyen insanlarla dolu şehirlere sahip olmak,israilin inatla filistin benimmmm ulan doğrayacam hepsini demesine destek vermek,silah,asker göndermek,medyada desteklemek,alt mesajlarla dolu şeytani,politik bir fikri beyinlere ekmek için hipnotize edici çokkkk büyük bütçeli filmler yapmak,afrikanın kökünü kurutmak için elinden geleni ardına koymamak,tohumların genetik yapısıyla oynayıp bunu dünyaya satmak ama saf,kaliteli tohumu kendi bankanda saklamak ve böylelikle tohum köleleri yaratmak,bilimsel çalışmalar altında doğanın dengesini bozmak (Haarp),yine bilimsel gelişmeler adı altında koca bir yalan olan ilaç sektörünü yaratarak insanları ilaç kölesi yapmak,bedava elektrik,petrolsüz yaşam olduğu olduğu halde bunu engellemek gelişmiş(!) ülke demek oluyor.Liste uzar gider.Kısacası insanlığın,dünyanın ağzına sıçmak gelişmiş ülke olmak demek oluyor.

Sıklıkla şunu duyuyorum,okuyorum.İslam ülkeleri hep geride kalıyor çünkü bilime önem vermiyor,kaynak ayırmıyor.Bağnaz bir din,bilimi sevmiyor.Uzaya gitmiyor,gelmiyor.Zar etmiyor zurt etmiyor.Ne yapsın bu islam ülkeleri kardeşim ne yapsın!?Üzerine salınan terörle,savaşla,bombayla,medyatik,biyolojik,psikolojik saldırılarla uğraşmaktan fırsatmı kalıyor uzaya gitmek?Uzayınıza soksunlar sizin.Hem ne var lan uzayda? Ben cevap vereyim bir bok yok.Uzay ve uzaylı kavramı insanların algılarını bozmak için ortaya atılmış bir oyun.O kadar yani.Koca bir sıfır.

Sizin gelişmiş ülkeler dediğiniz yerler sizi öldürüyor haberiniz yok.Dünyayı yok ediyorlar.Politik,sosyal,ruhsal olarak pençelerini geçirmişler sizi bir güzel beceriyorlar.Onlara hizmet eden sinema ve medya sektörü ile size büyük,çirkin yalanlar söylüyorlar.
Soruyorum size son yıllarda hangi ciddi hastalığa çare bulundu? Kanser,şeker hastalığı,tümör,felç vs.. Patır patır ölüyor insanlar.Özellikle kanserden her gün birileri toprağa giriyor.Neden bu çok gelişmiş ülkeleriniz osuruk sesleri gelen satürnle ilgilenmektense bu hastalıklara çare aramıyorlar? Bunun yerine insan klonlama,robot insan projelerine büyük bütçeler ayırıyorlar.Yukarıda bahsettiğim tohum işine yine büyük kaynaklar ayırıyorlar.Peki silah sektörüne ayırdıkları kaynağa ne demeli?Amaçları yine bencilce kendi ırklarını ve sapkın inançlarını yüceltmek.Sanmayın ki klonlamayı yada genetik kodları çözdüklerinde sizede bu bilgiyi verecekler.Avucunuzu yalarsınız.İlk fırsatta sizi ya yokedecekler ya da besili hayvanları olacaksınız.Onların bilimden anladığı budur.Nasıl daha yüksek teknoloji üreterek kölelerimize köle katabiliriz.Bizden olmayanları nasıl yokedebiliriz.Mantıkları bu.

Siz kendi kültürünüzden,inancınızdan tiksinerek yaahhhh islam bizi engelliyor gelişemiyoruz diyerek uyduruk uzaylı hathorların,adromedanın,siriusun peşinde amaçsızca koşarken her dakika her saniye biraz daha yozlaşıyorsunuz.O gelişmiş şeytani ülkelerin istediği kıvama geldiniz.Ağzınız açık gökten sizi kurtaracak bir gemi görmek için geceleri dua ediyorsunuz.Size kötü bir haberim var.Öyle bir gemi hiç gelmeyecek.İstediklerini aldılar.Ruhunuzu o gelişmiş ülkelere sattınız.Hayırlı olsun.Sizin için zerre üzülmüyorum.Elinizin altındaki bilgiyi göremeyecek kadar körsünüz.İslam sizi engellemiyor.Sistem sizi ENGELLİYOR.Asırlar öncesinden yapılan bir planın kölesiyiz hepimiz.Ama ikiye ayrılıyoruz;ruhunu satanlar ve satmayanlar olarak iki ayrı taraftayız.

Kıçınızı kaldırıpta bilimsel çalışmalar yapmamanızın nedeni islam değil bu orospu çocuğu düzendir.İslama bok atıp duranlar sistemin en ateşli köleleridir.O beyinlerinizi süs diye taşımaktan vazgeçip biraz araştırıp zorlarsanız,islamın ilime,bilime verdiği muazzam değeri görürdünüz.Zaten amaçda buydu.Beyinlere ince ince işlenen islam karşıtlığı ile güçlü islam ülkelerini içerden bitirmek.Lakin herşey daha yeni başladı..................!

Hathor size girsin.Bu yazıyı buraya kadar okuyan varsa öptüm onu.






2 yorum:

  1. İslamın ilime bilime verdiği muazzam değeri-lütfen uydurma hadisleri kaynak almadan-bize bir gösterebilir misiniz? Pek tabi İslam'a inanmış olmak müslüman ülkelerin geri kalmışlığında önemli bir paya sahiptir. siz bilmezsiniz allah bilir kalıplarıyla, uyduruk efsanelerle, sözüm ona gayb haberleriyle sorgulamadan kuzu kuzu inanıp bi de uğruna gebermeyi bizzat kitap öğretmiştir. eleştirdiğiniz yeni çağ mantalitesine ve "huşu" yani meditasyonun amacı olan dingin kafayla yine araklama bir tür meditasyon olan namaz ritüellerine sahiptir. insanı kendini günahkar ve değersiz görmeye, üstün yaratılıp sonra en aşağılara atılan olarak görmeye mahkum eden, kendi halifesi diye tanımladığı insanı düşmanım dediği şeytanın aldatmasına izin veren absürd bir tanrı-üstelik her yönüyle beşerileştirilmiş bir tanrı-odaklı inanç hezeyanıdır.

    YanıtlaSil
  2. islam kötü bir din değil.kirletilip,manipüle edilerek insanların beynini ve ruhunu ele geçiren kirli islamdan bahsetmiyorum ben arkadaşım.bizi sömüren sistemdir,sisteme bağlı güçler tarafından özellikle değiştirilmiş islam siyonist güçlerin işine gelmekte ve işlerini kolaylaştırmaktadır.taşa toprağa denize tap ama bizi islam engelliyor deme.benim takıldığım nokta burası..

    YanıtlaSil