23 Mart 2013 Cumartesi

HOLLYWOOD'UN ARKA BAHÇELERİNE KISA BİR BAKIŞMI DESEM...

Önsöz
Dünyada ki ekonomi,savaş teknolojisi ve sinema sektörünün yahudiler tarafından yönetildiğini duymayan varmı?
Var ise artık duydun kardeşim.Yazıya devam.


Yaptıkları filmlerle aklımızı başımızdan alan,özenle seçtikleri aktör ve aktiristlerle bizi derbeder eden hollywoodun arka bahçelerinde neler var acep?
Neler yok ki...
Dünyaya bir fikrimi empoze edeceksin hoppp hollywood bununla ilgili bir film çeker ve insanların beyinlerinin sülalesine kayar.
Karalamak istediğin bir inanç mı var ve bu çoğunlukla islamdır yine hoppp bir film ve fişini çekerler beyinlerin.
Eşcinselliği cicimi göstermek istiyorsun şahane iki herifle kovboy aşkı yaratılır,ya da şirin bir aile dizisinin içine iyi kalpli ama erkek seven yine yakışıklı bir aktörü koyarak,insanların beyinlerini o biçim yalarlar.Bu eşcinsel aktör öyle güzel rol keser ki en koyu antieşcinsel bir erkek bile ona vermek ister.O kadar tatlı alırlar akılları.Şaşarsınız.Bir sabah eşcinsel olduğunuzu düşünerek bile uyanabilirsiniz.
Kadın-erkek ilişkileriylemi oynayacaksın hemen bir film fırına verilir.Kadın dedektiftir,ya da doktor,ya da ev hanımı vs..Bu kadın film boyunca herkese verir.Gözüne kestirdiğini yatağa atar.Alımlıdır,çalımlıdır.Saçlarıyla,makyajıyla,giyimiyle bir akım yaratacak kadar cezbedicidir.Ki saçı başı trend diyorlar ya hani ondan oluverir.Birbirinin kopyası kadınlar gezer ortalıkta.Herkes o filmdeki kadına benzemek ister ve öylede olur.Özgürdür bu filmlerdeki veya dizilerdeki kadınlar.Bağlanmaz,çocuk yapmaz.Parasını kazanır erkeklerinde ağzına sıçar.Aşk acısı çeksede köşedeki marketten birini buluverdiği anda unutur o acıyı.Sevişir,öpüşür,içer,dağıtır.Çok iyi giyinir,çok güzeldir,çok parası vardır,herşeyin çokcası bu kadındadır.Erkeklerle zaten sorunlu olan kadın iyice sorunlu hale gelir.Veee bingo!Film başarıya ulaşmıştır. Bizim ülkemizdeki kezbanlar,ayşeler ona benzemek ister.Gerçek hayatla hollywoodun hipnoz edici filmleri arasında bir çıkmazda kalır.O kadın gibi olamazsa ölsün daha iyidir.
Hollywood filmleri gerçek hayatla aranıza set çeker.Yukarıda ki örnekleri çoğaltabilirim.Ama öncelikle seçilen oyunculara değinmek isterim.Bu kişiler öylesine gel bi rol yapıveresin benim şu filmde,gel gadasını aldığım türünden değildir.Hipnoz üzerine uzman hollywood sektörü kendilerine hizmet edecek aktör ve aktiristleri itinayla seçtikten sonra bunları bir köle gibi kullanmaya başlar.Özel yaşamlarından,giyimlerine,içtiklerine,davranışlarına kadar kontrol edilirler.Çünkü hepsi hollywoodun şeytansı film sektörünün birer kuklasıdır.Hepsi koca bir yalan,içi boşaltılmış doldurulmuş hayvan süsleri gibidir.(istisnalar hariç olsa da genel anlamda böyledir)Ve bu sektörde işine gelmeyen siktir olup gider.Bu sistem böyle işler.
Ayrıca bu sektörü destekleyen birde magazin basını vardır ki hollywoodun ekmeğine ballar kaymaklar sürer.
İtinayla seçilmiş bu ünlülerin özel hayatlarını izleyip görsel malzemelerle insanların yine aklını alırlar.Kozmetik,giyim,yiyecek-içecek,otomotiv sektörünü yada sosyal yaşamı,aile ilişkilerini bile bu ünlülerin bir resmi yönlendirebilir.Öyle güçlü bir zincir oluşturulmuş ki biri diğeri ile insanların hipnoz halinin sürekliliğini sağlamak için çalışır vaziyettedir.Örneğin uzun yıllar çocuk yapmayan,çocuğu ayak bağı gören yada bu dünyaya çocuk getirilmez gibi söylemlerle bunu insan zihinlerine pohpohlayan hollywood birden rötar yaparak hamile ünlülerle dolmaya başladı.İki-üç çocuk yapıp,elini tuttuğu çocuğuyla orda burda şurda resimler veren ünlüler pörtledi.Özellikle brangelina (brad pitt,angelina) çifti bu işin cıcığını çıkararak sahte aile,bebek hipnozunu gazlayıp durdu.Bu salak çift kadar sahtekar daha görmedim ben.İşin garip tarafı bizim türk ünlülerde bir bir gebe kalmaya başladı.Düzenbazlar sizi.Çocuk yapmayı bile ünlülerin tavrı belirleyebiliyor.İş o kadar ciddi yani.Anlayana.Anlamayan sığırlar size iyi uykular.
Hiç durmak bilmeyen bu sektörün gelelim gerçek hayatla aramıza set çekmesine.Politika,adalet,cinsellik,dini inançlar,dünya dışı yaşam,tarım,bilim,kadın-erkek ilişkileri (sosyal ve seks bazında),çocuk eğitimi gibi bir çok konuda gerçeği saptırarak,olanın üstüne set çekerek insanlığı bir yalana inandırır.Ve bunda çok başarılıdır.
Dünyayı yöneten psikopat sistemin en önemli halkasıdır.Beyinlere aşılanmak istenilen her fikir için başvurulan mükemmel bir makinedir.
Oscar ödüllerini kim alacak,kim ne giydi,kim kimin kolunda geldi..kimin kıçı daha güzeldi gibi hezeyan içinde oscarı göklere çıkaran sığırlar ne zaman onların gerçek yüzünü görecek bilmiyorum.Ama uyanan çok sayıda insanın varlığını bizzat görebildiğim için bu yazıyı uyanmayanların okumasını en azından bir durup düşünüp,araştırmasını dileyerek bitiriyorum.







3 yorum:

  1. Onlara karşı elimizden ne gelir bizde birşeyler yapalım 25.kare nasıl yapılıyor bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  2. bence çok saçma ve boş olmuş kusura bakma, bir kere dünyayı o ya da bu, ya da onun bunun çocuğu vs. kimse yönetmiyor. sadece bir kesim insanlar bi kaç zavallı onun bunun çocuğunun kafasına böyle fikirler empoze ediyor, sazanizisyanlar da hemen hooop ve işte psikolojik oyun amacına ulaştı, asıl bu korkularınız ve köle ediliyoruz paranoyalarınız sizi köle etmiş, sağlıklı düşünemiyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen orospu çocuğu diyiceksinde diyemiyomusun adsız? ben dedim senin yerine.Ve evet bu dünyayı orospu çocuğu ruh hastaları yönetiyor.Ve yine evet onların kölesisin adsız.Sen kabul etmesende gerçek bu!

      Sil