5 Şubat 2013 Salı

Dünya müzik endüstrisinin içine ne kaçtı?

Her dilde merhaba yolcular;

Kişisel gelişimdeki paragöz,savundukları iyilik hallerinden oldukça uzak sözde rehberleri ve öğretilerini ele aldığım yazımı erteleyip canımı sıkan bir diğer konuya değineceğim.

Ne oldu bu müzik piyasasına? Bizi heyecandan titreten,son klibini yada çıkaracağı şarkıyı,albümü iple çektiğimiz,konserlerinde bayılacak gibi olduğumuz sanatçılara ne oldu yaw? Nerede sisteme,politikaya,toplumsal çarpıklıklara gönderme yapan,hayatın zehrine biraz olsun katlanmamızı sağlayan şarkılar,şarkıcılar,gruplar NEREDE? Adam gibi bir aşk şarkısı bile yok lan.Şöyle içimizi yakacak,kavuracak şarkılar...Radyoların bile tadı yok.Elektronik zırvalık,teneke müziği dönüp duruyor tüm gün.

Piyasadaki sağlam müzisyenlerin bir çoğu yaşlandı,öldü,emekli oldu falan ama bu yeni jenerasyonun hali nedir? Hiçmi ruhundan müzik yapan yetişmiyor bu jenerasyonda? Elini apış arasına götüren,kıçını açan,eşcinsel mesajlar veren üstüne birde şu dallama illüminati mesajları içeren hareketleri çeken rahatlıkla müzik sanatçısı oluyor günümüzde.Tüm yatırım bu hıyarlara yapılıyor.Eskilerden,hala ortalıklarda dolaşan bir madonna var.Oda bıkmadı sahnede masturbasyon yapmaktan.Yani bir senin şeyin var dimi madonna?Sen onu göstermesen bu dünyada kimse özgür seks yapamaz zaten.Sen devrim yaptın dimi gerizekalı? Zaten madonnada kabala öğretisi ile yeni çağa ayak uydurmuş durumda.Sevmiyorum artık seni.



Ve gözümüze gözümüze sokulan diğerleri;

Rihanna nın kadınlarla sevişmesinden,şu meşhur üçgen sembollerinden,mason göndermeler ile dolu kliplerinden bıktım usandım.Lady gaga zaten kendini aşmış beyinsiz bir kukla.Tek göz hareketleri,yine rihanna gibi gaganında bir şeyler anlatmak isteyen mesaj dolu luciferi öven kliplerinden midem bulanıyor.Ama ödülleri götürüyorlar o ayrı.(Zaten ödül veren oluşumlarda bir şekilde bu luciferci kafalara hizmet ediyor.)Peki Jay z nedir? Allah aşkına o adamın müzik endüstrisine katkısı ne,ne yapıyor? Peki beyonce? Her 10 zenciden 5 i zaten ses açısından güzel gırtlaklara sahipler.Çünkü böyle doğuyorlar.Genetik.Nedir beyonce nin bu abartılı şöhreti? Ondan daha göz alıcı olanlar ve iyi sese sahip olanlara yokmuş gibi davranılıyor.Neden? Çünkü üçgen işareti yapıp,tek gözünü kapatıp yine lucifer mesajlar veriyor.O üçgen size girsin.



Ve seks! Dünya üzerinde kimse seks yapmıyormuş gibi youtube da dönen kliplerinde bol bol göt izliyoruz.Maroon 5 bunlardan bir tanesi.Hepsi hipnoz yemiş gibi yada aynı fabrika üretimi birer robot gibi aynı hareketleri yapıp duruyorlar.Çarpık ilişkiler özellikle üstüne bastırılarak veriliyor bu kliplerde...Sayelerinde insan seksten soğuyor.Aklıma gelmişken Shakira diyeceğim.Bu kadın ilk parladığında kendine özgü bir tarzı vardı ve etkileyiciydi.Ne zaman amerikaya açıldı manyaklaştı.Gaganın yumuşatılmış hali ve bir seks objesi oldu.Her yol üçgene,göze ve sekse gidiyor.İlginç.

İzlenme,beğeni istatistiklerine bakıldığında dünya onları seviyor.Hadi ordan!!! Bunu nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama bu beğeni oranlarınında aldatıcı olduğunu düşünüyorum.Hadi justin biber i takip eden çoluk çocuk neyse olabilir.Yetişme çağında bir damacanaya bile hayranlık besleyebiliyor insan.İlerde ben ne yapmışım yaaaa diyecekler.Ama atlatırlar.Tabi bilinçaltı mesajları ile beyinleri ciddi hasar almamışsa.Şanslılarsa.

Ülkemde bile tencere,tava,tas müziği rüzgarları esiyor.Albüm kapaklarında bir şekilde üçgene gönderme yapanlar var.Ülkemin ünlü bozuntularının bu tek göz olayına kendini kaptırması ayrı bir vaka zaten.Amerika bokunu alıp yüzüne sürse bunlarda sürecek.Vahimsiniz.



Ortada kalmış,sıkışmış,herşeyin tüketildiği bir çağın çocuklarıyız.Eskilerle ve yenilerden biraz ruhunu müziğe katanlarla idare ediyoruz.Bu çoğul ekini benim gibi düşünenler ve hissedenler için kullandım.Diğerlerinin canı cehenneme.Teneke ruhlular sizi...Üçgeninizide alın s..tirin gidin.Horusun gözü size girsin!

Ben buram buram isyan kokan,aşk kokan,hasret kokan deli divane şarkı söyleyen eski müzisyenleri özledim.

1 yorum:

  1. Yetişme çağında bir damacanaya bile hayranlık besleyebiliyor insan.
    ...........
    Ülkemde bile tencere,tava,tas müziği rüzgarları esiyor.Albüm kapaklarında bir şekilde üçgene gönderme yapanlar var.Ülkemin ünlü bozuntularının bu tek göz olayına kendini kaptırması ayrı bir vaka zaten.Amerika bokunu alıp yüzüne sürse bunlarda sürecek.Vahimsiniz.
    ..............
    Teneke ruhlular sizi...Üçgeninizide alın s..tirin gidin.Horusun gözü size girsin!

    Delü...... Öldüm gülmekten .... :)

    YanıtlaSil