10 Şubat 2013 Pazar

İrtifa Kaybeden Ruhlar

Hemen yükselin.Cesaretle gidin hüzünlerinizin üstüne.Agresif olun.Yukarı..yukarı..hadi daha çok yukarı.Süzülün hayatınızın üstünde.Hırçın olun biraz...Uyuşmuş,sahte gülücüklerden vazgeçin.Gülümsemeniz gerçekten istediğiniz için olsun dudaklarınızda..

Kanmayın şu hipnozcu ışık,sevgi,zoraki pozitif oldurtmaya çalışan kendini uzman sananlara.Acı çekiyorsanız zorlamayın,bırakın acıyı sizi ezsin birazdan gidecek zaten.O sadece geçerken uğramışlardan.

Biraz daha yukarı..yükselinnn!!! Tüm yaşanmışlıklara,yaşanacaklara karşı kendiniz gibi olun.Hangi duygular içindeyseniz onlarıda alıp yükselin.Ağlamak istiyorsanız ağlayın.Küfür etmek istiyorsanız edin.Salın tüm duygularınızı.Koyverin gitsin!

Siz siz olun pozitif düşüneceksiniz diye gerçek duygularınızı bastırmayın.Sizi dibe çeker,süründürür.Öfkelenin.Sizi ele geçirmesine izin vermeden her duyguyu hissetiğiniz an dibine kadar yaşayın.Veeee bırakın.




Yüksek irtifalarda ruhunuzu özgürlüğe boğun.Ben sevgiyim diyip içinizden intihar etmek isteyeceğinize bağırarak ağlayın.Yükseleceksiniz...

İyi pazarlar.



1 yorum: